25.2.14

Honeymoon Sabah Negeri Di Bawah Bayu



Awal lg En. Hubby dah ada plan nak lawat Sabah.. Boleh pulak nak pegi tak ajak kita.. huhuu...
antara sebab beliau tak ajak ialah sebab masa tu kami tak ada apa-apa ikatan lagi.. hehehhe...

atas sebab perkara yang tidak dapat di elakkan... tarikh sepatutunya En, Hubby pergi sabah terpaksa di tangguhkan...

 Alhamdullillah rezeki... tarikhnya telah bertukar ke 14/2/2014... Secara Am nya masa tu Ann sememangnya sudah berstatus isteri kepada En. Izwan.. jadi dapatla Ann ikut...

Anggap jer la pegi tu sebagai Honeymonn.. ye tak...

13/2/2014 : berangkat dari Terminal Bas Butterworth menuju ke Terminal Amanjaya Ipoh...Bermalam di kuarters suami semalam....

14/2/2014 : Pukul 6.15 bergerak dari Sri Iskandar ke Terminal Amanjaya ... kami akan menaiki bas ke LCCT Kl... Bas 7.30 pg sampai di LCCT pukul 11.30 pagi... terus masuk ke departure... Flight Air Asia pukul 12.05 tghari...

Selfie dulu dgn En. Hubby
Penerbangan berlepas dalam pukul 1 tgahri.. first time jejak kaki dalam kapal terbang... keadaan panas sangat masa tu.. 
En.Hubby ngidam nak makan dalam Kapal Terbang
En. Hubby teringin katanya nak rasa makanan dalam kapal terbang ... RM12 untuk sepinggan mee goreng mamak... Yang nampak tangan jer tu kawan En. Hubby..

Perjalanan dari LCCT kL ke International Kota Kinabalu Airport mengambil masa selama 2 jam 30 minit sahaja...sekejap saja kan.. tapi alahaii boringnya dalam Flight nie... tengok sebelah En. Hubby dah mula melabuhkan kepala nya di bahu ku.. tidooo dahhh... 
terkial-kial seorang diri.. akhirnya bukak Tab main game la jawabnya....

Lebih Kurang pukul 4 ptg kami keluar dari airport.. Lewatnya sebab kena daftar masuk Sabah.... 
2 buah kereta sewa Viva siap menunggu kami.. 
 
DESTINASI 1 di SABAH : ALAMESRA
Makan dulu di Alamesra... restoran Ayam Penyet... 



20.2.14

SET RAWATAN KEPUTIHAN JSD 100% ORIGINAL

Bagaimana anda boleh rawat masalah keputihan, bau & gatal menggunakan rangkaian set ini dalam 14 hari?

“ Kami BANTU anda utk tidak sentiasa memakai pantiliner lagi“
" Kami BANTU anda utk tidak lagi merasa gatal sepanjang hari “
" Kami BANTU anda rawat masalah miss V berbau, gatal & keputihan dengan set rawatan keputihan dr JAMU SUSUK DARA“

***********************************
SET RAWATAN KEPUTIHAN JSD 100% ORIGINAL
***********************************
# Produk ini sedang HOT di pasaran..

Dapatkan yang original daripada kami yang SAH BERDAFTAR

#5 MANFAAT SET INI :
➘ Mengatasi masalah keputihan dan kegatalan melampau
➘ Mencegah bau di bahagian sulit
➘ Mengetatkan bahagian intim
➘ Amat membantu di waktu kedatangan haid dari semua ketidakselesaan.
➘ Kebersihan yang meyakinkan.
 
so, jom la cuba... untuk kesihatan dan keharmonian rumah tangga kita juga... 
BERMINAT??
boleh oder dr call/sms/viber/wassap : 013-5850309
inbox my fb: Noor Farehan Shafie
 

Ohhh PJJ

oHHH... Tak sangup rasanya nak buat PJJ... hehehhe
PJJ (PERHUBUNGAN JARAK JAUH)
Tak sukanya.. kena PJJ dengan suami... 
Suami di Ipoh Aku di Penang...

Realy Miss Him

Sekarang matlamat nak cari kerja dekat dengan suami.. tak kira la kerja apa pun.,,, kalau ada sapa2 nak ofer kerja pun boleh...mesti area Sri Iskandar... ahehhehe... 

Motif : saya rindu awak... tu jer.,....
:) Lumut!!!!

Alhamdulillah...

Alhamdulillah.. semuanya telah selesai.. sebulan lebih sudah diri ini bergelar isteri kepada Nor Izwan..
Ramai yang bertanya macam mana perkenalan kami bermula.. jawapannya dari zaman sekolah lagi...


Terkejut.. yap ramai yang terkejut... 9 tahun berkenalan 2014 baru kami di satukan.. Jodoh Itu Milik Allah...semuanya telah tertulis dan tersurat mengikut peraturan Allah...

Hanya lafaz Syukur yang mampu kami lafazkan,, atas jodoh yang ditetapkan ini...


Majlis Meraikan Pengantin sebelah perempuan ( pihak saya ) pada Sabtu 01/02/2014
Terima Kasih kepada Mkcik, Pkcik Bapak Sedara.. mereka adalah tulang belakang kepada majlis saya.. semuanya mereka yang uruskan.. Ann hanya uruskan doorgift dan kueh muih saja...
2 ekor kerbau selamat di masak untuk jamuan kepada tetamu... 

Sekitar Majlis di Rumah Pengantin Perempuan (Penaga)








Majlis Sambut Menantu Yan Kedah, Ahad 2/2/2014

Majlis Sambut Menantu di Yan Kedah.. 
Famili Ann dengan rombongan 6 Buah Kereta mengiringi Pengantin... 
Pengantin di sambut dengan Paluan Kompang dan Bacaan dari Dj... 

Alhamdulillah kali kedua Ann jejak kaki kerumah En. Suami walaupun dah Kawan hampir 9 Tahun ...
Sebab dia Tak penah kenalkan Ann dengan Famili dia.. mungkin masa tu tak bersedia lagi kot kan.. huhuu...

story sikit.. First Ann jejak kaki di rumah Yan masa tu Bulan 7.. 1/7/2013 kali pertama Ann bertemu emapat mata bertentang dengan Mak Mertua Ann.. hehhe.. takut pun ada.. first time...

Next ... Raya ke tiga masa tu.. Rombongan raya + merisik+menegok (org bahasa Penang) .. huhuhu...
Lepas tu.. semingu dari tu pulak Majlis Bertunang pun berlangsung pada 16/9/2013...

DI tunangkan selama 4 bulan lebih kurang kami di Ijab Kabulkan pada 4/1/2014...

dan Walimah pada bulan 2 sEMPENA cUTI tAHUN bARU cINA....








 

Saya & Dia Adalah Suami Isteri :)

"aku berusaha merancang hari-hari mendatang indah bersamamu, namun Sesunguhnya sebaik-baik perancangan itu adalah perancangan dari Allah SWT"..

My Beloved Frienzz

Google+ Followers